What is Putomania

Putomania is a series of interesting travel and documentary stories from different countries. Our stories describe, show and bring closer to you unreal buildings, strange animals, landscapes from your dreams. Unusual cultures and different customs. Modernity intertwined with the past. New colors, smells and tastes.

Putomania themes are interesting and useful to viewers that love to travel and to those that love to watch a good documentary.

Read more

Putomania u zemlji osmjeha

06.05.2011

Tajland većinom zamišljate kao prelijepu rajsku razglednicu? OK. Ali Bangkok kao da je iz neke druge priče. Stakleni neboderi s tridesetak katova. Čudo zvano Sky Train: vlak koji vrluda među svim tim neboderima, ali visoko iznad zemlje.

Putomania na prvom TV-marketu

30.08.2010

Zanimanje za prikazivanjem Putomanije na prvom tv marketu u Hrvatskoj pokazali predstavnici rumunjske i bugarske nacionalne televizije.

Prosvjetljenje u pustinji

29.06.2010

Glavni Jordanski aduti: Biblijska mjesta. Razvratno bogate četvrti Ammana. Brutalno siromašna sela na jugu. Nasmješeni i srdačni Jordanci posvuda. Prefini kolači. Romantičan život Beduina. Skroz naskroz Mrtvo more u najdubljoj rupi na svijetu. Prelijepa kraljica Raina.... Može li čovjek očekivati više od arapskog svijeta? O, da, u Jordanu može! Jer ono što će vas ovdje ostaviti bez daha (osim paklene vrućine) izvire iz - pijeska i kamena. Iz izgubljenog grada Petre i crvene pustinje Wadi Rum. Saznajte više u novim epizodama Putomanije iz Jordana.

Bliskoistočno od raja

29.06.2010

Mislite li kako stereotip o Jeruzalemu kao svetom mjestu ništa ne može promijeniti? Zahvaljujući beskrajno kompliciranoj povijesnoj, religijskoj i socijalno političkoj strukturi Jeruzalema i Izraela, vjerujte - potpuno ćete se pogubiti nakon samo nekoliko sati! U povijesnim i aktualnim pričama! Komercijaliziranim štandovima na biblijskim lokacijama! Kilometarskim zidovima i bodljikavim žicama! Glasom mujazina koji dopire iz minareta dok vas istovremeno s klupe nezainteresirano promatraju ortodoksni Židovi, a vi upravo ulazite u katoličku baziliku Svetog groba. Putomanije iz Izraela gledajte uskoro na vašoj tv postaji.

Zemlja izlazećeg sunca

22.03.2010

Naše predodžbe Japana i japanske kulture vrlo su različite: ponekad zamišljamo ludo brzi poslovni ritam koji ne štedi nikoga, a već u sljedećem trenutku pred očima nam je smireno žensko lice oslikano bijelom bojom, ukrašeno jarko crvenim ružem, uokvireno crnom kosom u savršeno oblikovanoj frizuri. Smiraj koji pruža pogled na planinu Fuji stvara obrambeni štit pred gotovo suludom brzinom vlakova koji povezuju japanske megalopolise.

Broadcast schedule

TV ISTRA

SATURDAY 23:35

ŠIBENSKA TV

THURSDAY 22:20
SATURDAY 18:00

DUBROVAČKA TV

FRIDAY 20:25

GTV ZADAR

Z1

MONDAY 20:20
WEDNESDAY 12:15
FRIDAY 22:00
MONDAY 07:45

STV

MONDAY 22:40
SUNDAY 17:30

TV POŽEGA

WEDNESDAY 21:40
THURSDAY 16:00

Putomania DVD

Putomania DVD